Raymon van Leeuwen

Ik ben Raymon van Leeuwen, jaar en vader van vier kinderen.

jaar geleden heb ik de opleiding CIOS te Overveen afgerond en aan de slag gegaan als skileraar, voetbaltrainer/jeugdcoördinator en fitnessinstructeur. Daarnaast heb ik gewerkt als filiaalmanager, salesmanager en projectmanager en in de avonduren een HBO studie personeelsmanagement afgerond.

Omdat mijn opleiding en passie toch meer bij het sporten lag, heb ik dit weer opgepakt en ben bootcamptrainingen gaan geven en mensen begeleiden als personal trainer met voeding en sport.

In 2013 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf onder de naam ‘stap gericht naar gezond gewicht’, wat later is veranderd in ‘SVB fit’. In eerste instantie waren al onze training in de buitenlucht, maar door de vraag en mijn enthousiasme wilde ik meer! Sinds januari 2020 is daar dus onze gloednieuwe binnen locatie op de kruisweg 9c in Nootdorp bijgekomen.

De diversiteit in het geven van personal training, groepstrainingen, opleidingen en coördineren van zwemlessen, houdt mij enthousiast en gefocust.

Vandaag de dag zijn we nog steeds aan het doorgroeien en mag ik met trots zeggen dat ik van mijn passie mijn werk heb gemaakt!