Training op locatie

Kies je voor individueel sporten dan krijg je intensieve begeleiding van onze gespecialiseerde trainers op dat specifieke gebied.

BEDRIJVEN

Op zoek naar een teamuitje met jouw bedrijf? Dan is Bootcamp de ideale workout in de buitenlucht! Wij verzorgen een op jouw wensen gemaakte bootcamp voor jouw bedrijf. Wil je een superzware drill training of juist een wat lichtere training waarbij meer ruimte is voor ontspanning? Één ding is zeker teambuilding staat centraal en alles is mogelijk! De medewerkers van jouw bedrijf leren door bootcamp samen te werken, niet op te geven en het creëert een geweldige groepssfeer. Uiteraard staat plezier voorop en zal men nog lang na praten over deze bootcamp training

SCHOLEN

Wil jij als school eens iets anders dan een reguliere gymles of tijdens de sportdag een uitdagend onderdeel? Dan hebben wij de ideale workout in de buitenlucht of gymzaal, BOOTCAMP. Of het nu gaat om een basisschool, middelbaar onderwijs of voortgezet onderwijs, wij organiseren een bootcamp op maat. De Bootcamp zal op een speelse en ontspannen manier aangeboden worden. Met name voor kinderen van het basisonderwijs is dit belangrijk waarbij het spelelement bij sporten voorop moet staan.
Naast het leren samenwerken, tegen elkaar te strijden en niet op te geven, is het super leuk om samen te sporten!

VERENIGINGEN

Een krachtige workout nodig om een reguliere training te vervangen of als toevoeging op de huidige training? Dan is Bootcamp de ideale workout in de buitenlucht. Zeker voor spelsporters waarbij kracht, uithoudingsvermogen, snelheid, coördinatie belangrijk zijn is Bootcamp de ideale training. Maar ook voor teambuilding, het beter leren samenwerken en niet op geven om je doel te bereiken is Bootcamp een zeer geschikte training.

KINDER FEESTJE

Wil je een origineel, afwisselend en sportief kinderfeest voor je kind? Speelt je kind(eren) graag buiten? Houden ze van klimmen, rennen, springen, tijgeren en vinden ze het niet erg om nat of vies te worden? Dan hebben wij het ideale kinderfeest!

Tijdens de anderhalf uur durende bootcamp workout staan samenwerken, het niet opgeven, strijden tegen elkaar en fun centraal. Het bepalen van de Bootcamp locatie doen we in overleg. Tijdens deze Bootcamp zullen we door bijvoorbeeld touwtrekken, verschillende materialen, eventuele obstakels, tijgeren, een circuit, klimmen, springen, estafettes, bal-, water- en tikspelletjes de kinderen uitdagen. Met een lach en bezweet zullen de kinderennaar huis gaan en er nog lang over praten!

FAMILIEDAG OF EEN ANDERE GELEGENHEID

Vrijgezellenfeestje, Familiedag of gewoon eens gek doen met vrienden of vriendinnen? Voor iedere groep van minimaal 6 personen verzorgen wij een Bootcamp training waarbij jullie wensen centraal staan.!

In overleg maken we een opmaat gemaakt programma, waarbij plezier, teambuilding en strijd voorop staan.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.