Individueel Sporten

Kies voor Personal Training en krijg intensieve begeleiding van onze gespecialiseerde trainers.

PERSONAL TRAINING

Tegenwoordig heeft iedereen het druk met werk, kinderen en een sociaal leven. Daardoor hebben we weinig tijd voor sporten, voeding en bewegen, ondanks dat dit past in een gezonde leefstijl. Iedereen weet dat sporten goed is voor je, maar vaak ontbreekt het aan motivatie en tijd. Hoe fijn zou het zijn om te werken aan jouw doelen, met een trainer die jou motiveert en wanneer jij tijd hebt!

Wil je dus werken aan je algehele conditie, afvallen of minder blessuregevoelig worden, wij zijn je stok achter de deur en zorgen voor resultaat. Want hoe fitter het lichaam, hoe vitaler en energieker we ons voelen!

Bij SVB fit draait het dus om jou. Iedere training of advies zal gericht zijn op jouw doelen en wensen. Zo komen we samen tot het gewenste resultaat. Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Neem snel contact met ons op.

SMALL GROUP TRAINING

Vindt je het prettiger om te trainen in groepsverband, maar wel met de aandacht voor jou als individu. Dan is Small Group training iets voor jou/jullie. Small Group training is het trainen in een kleine groep met maximaal 4 deelnemers. De aanpak blijft dus hierbij persoonlijk, maar wel met de gezelligheid en motivatie van elkaar als groepje. Iedereen werkt als individu aan zijn doelstelling, maar jullie volgen gezamenlijk de trainingen. Dus wil je wel de individuele aandacht, maar de gezelligheid van een groep, dan is dit de ideale training!

Vraag hier een proeftraining aan.