Individueel Sporten

Kies voor Personal Training en krijg intensieve begeleiding van onze gespecialiseerde trainers.

PERSONAL TRAINING

Het team van SVB fit gelooft dat personal training de manier is om te werken aan een gezond en sterk lichaam, met een trainer die je kent, begeleidt en motiveert en die er samen met jou aan werkt om je doelstellingen te behalen. Een gezond leven is meer dan sport alleen. Er is een volledig pakket van een gezonde, evenwichtige lifestyle nodig om je leven een aangename wending te geven. Daarom motiveren wij jou op het gebied van voeding, sporten en ontspanning.

Wil je dus werken aan je algehele conditie, afvallen of minder blessuregevoelig worden, wij zijn je stok achter de deur en zorgen voor resultaat. Want hoe fitter het lichaam, hoe vitaler en energieker we ons voelen!

Bij SVB fit draait het dus om jou. Iedere training of advies zal gericht zijn op jouw doelen en wensen. Zo komen we samen tot het gewenste resultaat. Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Neem snel contact met ons op.

SMALL GROUP TRAINING

Vindt je het prettiger om te trainen in groepsverband, maar wel met de aandacht voor jou als individu. Dan is Small Group training iets voor jou/jullie. Small Group training is het trainen in een kleine groep met maximaal 4 deelnemers. De aanpak blijft dus hierbij persoonlijk, maar wel met de gezelligheid en motivatie van elkaar als groepje. Iedereen werkt als individu aan zijn doelstelling, maar jullie volgen gezamenlijk de trainingen. Dus wil je wel de individuele aandacht, maar de gezelligheid van een groep, dan is dit de ideale training!