Groepstrainingen

Groepstrainingen

HIIT

HIIT staat voor High Intensity Interval Training, een training waarbij je intervallen van hoge intensiteit afwisselt met korte periodes van (actieve) rust.
HIIT is erg populair, je werkt aan het verbeteren van je conditie en daarnaast verbrand je de nodige calorieën, kortom: een boost voor je algehele fitheid!
De oefeningen in een HIIT training zijn heel gevarieerd en kunnen worden aangepast op jou niveau. Je werkt veel met eigen lichaamsgewicht en die impact kan groot zijn, daarom is een basisconditie aanbevolen.
Onze trainers denken graag met je mee of HIIT geschikt is voor jou en kunnen indien gewenst het programma voor je aanpassen door middel van alternatieve oefeningen.

Circuit

Onze circuittrainingen zijn een combinatie van spierversterkende oefeningen en cardiotraining.
De trainingen zijn erg afwisselend en zijn gericht op het verbeteren van:

- Uithoudingsvermogen
- Spierkracht
- Coördinatie
- Flexibiliteit

De circuit trainingen staan onder leiding van personal trainers die de workouts met zorg voor je samenstellen en die letten op houding en uitvoering, zodat je het maximale resultaat haalt uit de trainingen.
De circuit training is voor iedereen haalbaar en tegelijkertijd uitdagend. Je werkt met losse materialen en lichaamsgewicht, wat de trainingen lekker afwisselend houd.
Heb je last van een blessure? Laat het onze instructeur weten, hij of zij geeft je dan aangepaste of andere oefeningen, zodat je gewoon kunt meetrainen.

Boksfit

Boksfit is een energieke training van 60 minuten. Na de Warming-up volgt een uitdagende en intensieve training, waarbij je hartslag hoog blijft en je spieren steeds opnieuw uitgedaagd worden. Iedere les word er gewerkt aan de techniek en conditie. Er zal gewerkt worden met trainingspads, losse materialen en lichaamsgewicht. Er is geen zwaar fysiek contact waardoor de trainingen leuk en veilig zijn! SVB fit zorgt voor de bokshandschoenen, mocht je deze zelf hebben dan mag je die ook meenemen uiteraard. Onze bokshandschoenen zijn ook te koop bij sport2000 Nootdorp

Wat zijn de voordelen van Boksfit:

- Het is zeer goed voor je conditie.
- Basis vaardigheden verbeteren, zoals oog-handcoördinatie, balans, timing en techniek
- Alle belangrijke spiergroepen worden getraind.
- Het is geschikt voor iedereen, alle leeftijden en niveaus
- Het is een geweldige anti stresser
- En het is super leuk!

Bootcamp

Sporten in de buitenlucht op je eigen niveau. Iedere week een afwisselende training waarbij er gebruik gemaakt wordt van de omgeving en verschillende materialen. We verzamelen op verschillende locaties in Pijnacker en Nootdorp.

Tijdens deze leuke en uitdagende trainingen werken we aan:

- Coördinatie
- Lenigheid
- Uithoudingsvermogen
- Kracht
- Snelheid
- Vetverbranding

De trainingen zijn toegankelijk voor ieder niveau. Ook als je denkt dat je conditie slecht is, kan je gewoon meedoen met onze bootcamptrainingen! De trainer zal de oefeningen en herhalingen aanpassen aan het persoonlijke niveau van de sporter.

Wil je dus ook lekker bezig zijn met je lichaam in de buitenlucht? Vind je gezelligheid ook belangrijk tijdens het sporten? Doe dan snel een keer mee met een GRATIS proefles en ervaar zelf wat een uur bootcamptraining doet met je lichaam.

We zien je graag een keer op een van onze trainingen. Voor tijden en locatie zie rooster.

Loop/Interval training

Hardlopen in de buitenlucht op je eigen niveau. Iedere week een afwisselde training waarbij hardlopen de basis zal zijn. We starten vanaf de Soete Suikerbol in Pijnacker en zorgen ervoor dat alle facetten van het hardlopen terug komen tijdens de trainingen.

Tijdens deze leuke en uitdagende trainingen werken we aan:

- Conditie
- Techniek
- Uithoudingsvermogen
- Kracht
- Snelheid
- Vetverbranding

De trainingen zijn toegankelijk voor ieder niveau. Ook als je denkt dat je conditie slecht is, kan je gewoon meedoen aan onze conditietrainingen!

Wil je dus ook lekker bezig zijn met hardlopen in de buitenlucht? Vind je gezelligheid ook belangrijk tijdens het sporten?

Doe dan snel een keer mee met een GRATIS proefles en ervaar zelf wat een uur looptraining doet met je lichaam.

We zien je graag een keer op een van onze trainingen. Voor tijden en locatie zie rooster.

Neem snel contact met ons op voor meer informatie over deze trainingen.

Contactgegevens

SVB FIT
Kruisweg 9c
2631 PE NOOTDORP
tel: 06-42146558
@:info@svbfit.nl

KvK nr 58991913